Vi laver selvfølgelig nytårsmenuer igen i år,
og har allerede ret mange bestillinger.
Prisen pr. person er 500 kr.
Sidste bestilling skal ske senest den 29. december kl. 15.00, så vi kan nå at bestille varer hjem til det.
Maden afhentes i restauranten den 31. december i tidsrummet kl 13.00-15.00.
Herunder kan du se hele menuen.
Caviar med passende udvalg af sprødt
serveres til deling imellem 2 personer (dog ved ulige antal har vi selvfølgelig en løsning på dette)
Forretten består af 3 små anretninger,
hvor personligheden er i centrum og består af:
Rillette af koldrøget laks, torsk, hummer og rejer
rørt med vores fortolkning af en kold udgave af "beurre blanc" med urter, syltede rødløg, sprød crumble af panko rasp, toppet med friske urter.
Langtidsmodnet serrano skinke
trøffelmayo, syrlig creme af citron, rodfrugt og fyldig friskost, syltet gulerod, sprøde rodfrugter,
toppet med friske urter.
Røget kyllinge bryst af høj kvalitet
barbecue mayo, svampecreme smagt til med sæsonens tørrede svampe, syltet pastinak, sprød butterdej,
toppet med friske urter.
Serveres med vores friskbagte manitoba brød,
samt smør og dagens pesto
Alle forretter serveres pakket per person i vores fortolkning af en "tapas"-forret.
Smør og pesto serveres også per person
og pakkes i forrets-anretningen.
Brød pakkes per person.
Oksemørbrad af Jersey kvæg fra Himmerland
med 3 slags garniture efter friskeste og bedste udbud, kraftig okse glace smagt til med trøffel og morkel afrundet med gastrik lavet på reduktion af syltelagen fra de syltede elementer fra forretten.
Hertil små stegte kartofler vendt i tørrede urter.
Kødet vil være brunet af og lettere tilberedt,
og man skal derfor selv færdig tilberede det.
Der medfølger en udførlig vejledning,
hvor der vil være minimalt arbejde i det.
"Tricolore" chokolademousse
lavet på 3 forskellige typer chokolade, så det skaber et festligt og flot mønster, der passende slutter nytårsmenuen af med et "brag".
Toppet med "intens og kompakt" puré af hengemte bær, samt en crumble af nødder og chokolade.
Allergener/specielle behov bedes oplyses ved bestilling,
så vi kan give den bedst mulige oplevelse til alle.
Pris pr. kuvert kr. 500,-
Sidste bestilling er senest den 29. december kl 15.00