JULEFROKOST


Lidt utraditionelt har vi ingen decideret julefrokost menu, men idet vi fokuserer på at hver gæst er unik og skal have en personlig oplevelse tager vi en snak angående menu og dine/jeres ønsker, hvor vi samtidig kan give vores ideer og tanker omkring det.


Det er muligt at holde sin julefrokost i vores restaurant eller i vores selskabslokale - afhængig af hvor mange man er, samt mulighed for ud af huset.


Angående kuvertpris vil vi gerne høre hvad du/I tænker dit/jeres budget er, for så tager vi en snak ud fra det.

PRAKTISK INFO


Sidste bestilling skal ske senest torsdag den 29. december kl. 16.00.


Menuerne afhentes i restauranten lørdag den 31. december i tidsrummet 12.00-14.00.


Allergener/specielle behov bedes oplyses ved bestilling, så vi kan give den bedst mulige oplevelse til alle.


Der medfølger en vejledning omkring hvad I selv skal gøre på dagen - dette er dog minimalt.


Vi ønsker alle et rigtig godt og lykkebringende nytår! 

NYTÅRSMENU


Appetizer:

Caviar med sprødt


Forret:

Anrettes i små portioner, hvor personligheden
er i centrum.

Ret nr. 1: Rørt "tatar" af koldrøget laks
med citron, hvidvinscreme, sprødt og urter.

Ret nr. 2: Rillette af kalv
med røget tomatmayo, syltet løg, sprødt og urter.

Ret nr. 3: Pocheret jomfruhummer i grove stykker
med urte "beurre blanc", blodappelsin, sprødt og urter.


Forretterne serveres med dagens friskbagte brød,
samt smør og en dip (f.eks. urtecreme, gulerodspuré)


Hovedret:

Rosastegt oksemørbrad af Jersey kvæg fra Himmerland

med 3 slags garniturer efter friskeste og bedste udbud, og kraftig okseglace smagt til med æble og morkler.
Hertil serveres ristede kartofler.


Dessert:

"Guldmousse" lavet på chokolade med saltkaramel

med skovbærspuré, mørk chokolade og ristede nødder


Pris pr. kuvert kr. 450,-