MENU


Hos os kommer maden direkte fra hjertet, hvor vores menuer er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer med kvaliteten i højsædet. Når vores gode danske råvarer er på sit højeste, serverer vi dem dagligt i restauranten,
tilberedt nænsomt og med respekt. Her er forkærligheden for blandingen af det klassiske og moderne køkken, og ønsket om at skabe en oplevelse for gæsten i højsædet. Vi fokuserer på velsmag og laver den mad vi selv gerne vil spise.


”Den begrænsede beskrivelse af retterne skyldes at jeg ikke vil fastlåse mig på noget på forhånd.
Jeg vægter min kreativitet rigtig højt, så ved ikke at fastlåse mig på noget, kan jeg lave lige præcis dét jeg føler for på dagen.
Dog kan jeg garantere én ting – det bliver lækkert!”

– Frederik Carnhed

 

Forretter


Koldrøget laks
med smag af "forår".


"Hønen" der lægger påskeæggene
confiteret kylling af høj kvalitet som hovedelement.

 

Pris pr. forret kr. 130,-

Forretterne serveres med dagens friskbagte brød,
samt smør og en dip (f.eks. urtecreme, gulerodspuré)


Hovedretter


Dagens friske fisk
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fyldig fiskesauce smagt til med timian, citron
og ahorn sirup, toppet med sprødt og friske urter.
Hertil serveres dagens kartoffel.

 

"Påske lam" af rigtig go' kvalitet
Lam tilberedt efter aktuel udskæring serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig glace af lam, toppet med sprødt og friske urter.
Hertil serveres dagens kartoffel.

 

Pris pr. hovedret kr. 220,-


Hvis man ikke bryder sig om lam, kan vi tilbyde kalv
i stedet til en merpris på kr. 50,-


Dessert /ost


Dagens fortolkning af "æg" i dessert form
Vores opfattelse af hvad en dessert skal indeholde
med inspiration af påskeæg.

(kan indeholde nødder)

 

Dagens 3 oste
med passende tilbehør, samt dagens ”brød”
som f.eks. sprød brød, kiks, knækbrød.

 

Pris pr. dessert/ost kr. 110,-



Børnemenuer


Kød/fiske hovedret i ”børne størrelse”

Pommes frites og nuggets


Pris pr. børnemenu fra kr. 85,-

 

Dessert

Is med passende garniture.


Pris pr. dessert kr. 38,-


3-retters menu bestående af valgfri
forret, hovedret og dessert/ost

pr. kuvert kr. 350,-


Kokkens 5-retters menu

bestående af appetizer, forret, hovedret, ost og dessert.

Pris pr. kuvert kr. 550,-


 Vores menu skifter ca. hver 4. uge afhængig af hvordan det lige passer ind med sæsonens råvarer,
samt selskaber osv.


Allergener/specielle behov bedes oplyses ved bestilling,
så vi kan give den bedst mulige oplevelse til alle.