MENU


Hos os kommer maden direkte fra hjertet, hvor vores menuer er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer med kvaliteten i højsædet. Når vores gode danske råvarer er på sit højeste, serverer vi dem dagligt i restauranten,
tilberedt nænsomt og med respekt. Her er forkærligheden for blandingen af det klassiske og moderne køkken, og ønsket om at skabe en oplevelse for gæsten i højsædet. Vi fokuserer på velsmag og laver den mad vi selv gerne vil spise.


”Den begrænsede beskrivelse af retterne skyldes at jeg ikke vil fastlåse mig på noget på forhånd.
Jeg vægter min kreativitet rigtig højt, så ved ikke at fastlåse mig på noget, kan jeg lave lige præcis dét jeg føler for på dagen.
Dog kan jeg garantere én ting – det bliver lækkert!”

– Frederik Carnhed

 

Forretter


Kraftig hummer bisque
med pocheret torsk, toppet med hengemt urteolie lavet på forårets og sommerens urter, sprødt og friske urter.


Bresaola fra Rævhede
med teriyaki/soya mayo, vores udgave af en ”aioli”
med twist efter dagens idé, gastrik af dagens syltelage,
toppet med sprødt og friske urter.

 

Pris pr. forret kr. 150,-


Forretterne serveres med dagens friskbagte brød,
samt smør og dagens pesto.


Hovedretter


Dagens friske fisk

serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fyldig fiskesauce smagt til med reduktion af øl, vin, urter og røg-essens,
toppet med sprødt og friske urter.

Hertil serveres dagens kartoffel.

 

Braiseret kalv

serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig kalve glace smagt til med reduktion af øl, vin, urter og røg-essens,
toppet med sprødt og friske urter.

Hertil serveres dagens kartoffel.

 

Pris pr. hovedret kr. 250,-


Dessert /ost


Carnhed’s kreative dessert
Skifter fra dag til dag, men indeholder både
fedme, syre og sødme.

(kan indeholde nødder)

 

Dagens 3 oste
med passende tilbehør, samt dagens ”brød”
som f.eks. sprød brød, kiks, knækbrød.

 

Pris pr. dessert/ost kr. 125,-


3-retters menu bestående af valgfri
forret, hovedret og dessert/ost

pr. kuvert kr. 400,-


Børnemenuer


Kød/fiske hovedret i ”børne størrelse”

Pommes frites og nuggets


Pris pr. børnemenu fra kr. 95,-

 

Dessert

Is med passende garniture.


Pris pr. dessert kr. 45,-




Kokkens 5-retters menu

bestående af appetizer, forret, hovedret, ost og dessert.

Pris pr. kuvert kr. 600,-


 Vores menu skifter ca. hver 4. uge afhængig af hvordan det lige passer ind med sæsonens råvarer,
samt selskaber osv.


Allergener/specielle behov bedes oplyses ved bestilling,
så vi kan give den bedst mulige oplevelse til alle.