MENU


Hos os kommer maden direkte fra hjertet, hvor vores menuer er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer med kvaliteten i højsædet. Når vores gode danske råvarer er på sit højeste, serverer vi dem dagligt i restauranten,
tilberedt nænsomt og med respekt. Her er forkærligheden for blandingen af det klassiske og moderne køkken, og ønsket om at skabe en oplevelse for gæsten i højsædet. Vi fokuserer på velsmag og laver den mad vi selv gerne vil spise.


”Den begrænsede beskrivelse af retterne skyldes at jeg ikke vil fastlåse mig på noget på forhånd.
Jeg vægter min kreativitet rigtig højt, så ved ikke at fastlåse mig på noget, kan jeg lave lige præcis dét jeg føler for på dagen.
Dog kan jeg garantere én ting – det bliver lækkert!”

– Frederik Carnhed

 

Forretter


Nye danske økologiske hvide asparges fra
Pia og Flemming ved Naturbruget Tranum

Pocheret hvide asparges, håndpillede koldt vands rejer,
vores svar på en asparges ”Mousseline sauce” med ramsløg, toppet med sprødt og friske urter.



Nye danske økologiske hvide asparges fra
Pia og Flemming ved Naturbruget Tranum

Vi sætter igen aspargesen i fokus, da de fortjener det, og har lavet en helt anderledes fortolkning af tartelet med høns i asparges. Alle de velkendte elementer vil være der, dog i en helt anderledes udgave.

 

Pris pr. forret kr. 130,-

Hvis du bestemt ikke bryder dig om asparges, så gi' os meget gerne lyd på forhånd, for så finder vi helt sikkert en løsning på dette i samarbejde.

Forretterne serveres med dagens friskbagte brød,
samt smør og en dip (f.eks. urtecreme, gulerodspuré)


Hovedretter


Dagens friske fisk

serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fyldig fiskesauce smagt til med rosmarin, tomat og modnet ost (ikke en dominerende smag),
toppet med sprødt og friske urter.

Hertil serveres dagens kartoffel.

 

Rosa stegt kalv

serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kalve sauce smagt til med æble gastrik
og en vanvittig god ahorn sirup,
toppet med sprødt og friske urter.
Hertil serveres dagens kartoffel.

 

Pris pr. hovedret kr. 220,-


Dessert /ost


Hvid chokolademousse
 toppet med dagens passende sommerlige elementer,
der passer til ”vind og vejr”.
(kan indeholde nødder)

 

Dagens 3 oste
med passende tilbehør, samt dagens ”brød”
som f.eks. sprød brød, kiks, knækbrød.

 

Pris pr. dessert/ost kr. 110,-


Børnemenuer


Kød/fiske hovedret i ”børne størrelse”

Pommes frites og nuggets


Pris pr. børnemenu fra kr. 85,-

 

Dessert

Is med passende garniture.


Pris pr. dessert kr. 38,-


3-retters menu bestående af valgfri
forret, hovedret og dessert/ost

pr. kuvert kr. 350,-


Kokkens 5-retters menu

bestående af appetizer, forret, hovedret, ost og dessert.

Pris pr. kuvert kr. 550,-


 Vores menu skifter ca. hver 4. uge afhængig af hvordan det lige passer ind med sæsonens råvarer,
samt selskaber osv.


Allergener/specielle behov bedes oplyses ved bestilling,
så vi kan give den bedst mulige oplevelse til alle.