MENU


Hos os kommer maden direkte fra hjertet, hvor vores menuer er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer med kvaliteten i højsædet. Når vores gode danske råvarer er på sit højeste, serverer vi dem dagligt i restauranten, tilberedt nænsomt og med respekt. Her er forkærligheden for blandingen af det klassiske og moderne køkken, og ønsket om
at skabe en oplevelse for gæsten i højsædet. Vi fokuserer på velsmag og laver den mad vi selv gerne vil spise.


”Den begrænsede beskrivelse af retterne skyldes at jeg ikke vil fastlåse mig på noget på forhånd. Jeg vægter min kreativitet rigtig højt, så ved ikke at fastlåse mig på noget, kan jeg lave lige præcis dét jeg føler for på dagen.
Dog kan jeg garantere én ting – det bliver lækkert!”

– Frederik Carnhed

 

Forretter


Røget makrel

med smag af jul.


Flæskesteg i nye klæder
fortolket til en kold forret, så man kan sige,
at det er langt fra traditionelt.

 

Pris pr. forret kr. 120,-

Forretterne serveres med dagens friskbagte brød,
samt smør og en dip (f.eks. urtecreme, gulerodspuré)



Hovedretter


Dagens friske fisk
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, juleinspireret fiskesauce, toppet med sprødt
og friske urter. Hertil serveres dagens kartoffel.

 

Rosa stegt andebryst
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig andesauce smagt til med ribs, appelsin
og mørk chokolade, toppet med sprødt og friske urter.
Hertil serveres dagens kartoffel.

 

Pris pr. hovedret kr. 190,-



Dessert /ost


Risalamande
vores fortolkning af en klassiker som hører julen til.

 

Dagens 3 oste
med passende tilbehør, samt dagens ”brød”
som f.eks. sprød brød, kiks, knækbrød.

 

Pris pr. dessert/ost kr. 90,-



Børnemenuer


Kød/fiske hovedret i ”børne størrelse”

Pommes frites og nuggets


Pris pr. børnemenu fra kr. 75,-

 

Dessert

Is med passende garniture.


Pris pr. dessert kr. 38,-


3-retters menu bestående af valgfri
forret, hovedret og dessert/ost

pr. kuvert kr. 350,-


 Vores menu skifter ca. hver 2-4. uge afhængig af hvordan det lige passer ind med sæsonens råvarer,
samt selskaber osv.


Allergener/specielle behov bedes oplyses ved bestilling,
så vi kan give den bedst mulige oplevelse til alle.