MENU


Hos os kommer maden direkte fra hjertet, hvor vores menuer er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer med kvaliteten i højsædet. Når vores gode danske råvarer er på sit højeste, serverer vi dem dagligt i restauranten,
tilberedt nænsomt og med respekt. Her er forkærligheden for blandingen af det klassiske og moderne køkken, og ønsket om at skabe en oplevelse for gæsten i højsædet. Vi fokuserer på velsmag og laver den mad vi selv gerne vil spise.


”Den begrænsede beskrivelse af retterne skyldes at jeg ikke vil fastlåse mig på noget på forhånd.
Jeg vægter min kreativitet rigtig højt, så ved ikke at fastlåse mig på noget, kan jeg lave lige præcis dét jeg føler for på dagen.
Dog kan jeg garantere én ting – det bliver lækkert!”

– Frederik Carnhed

 

Forretter


Røget laks
om det er koldt- eller varmrøget laks afhænger af dagens kreative idé, samt hvilken kvalitet vi kan få.
 Derfor er tilbehøret samtidig
tilpasset efter om det er det ene eller det andet.


Vores fortolkning af ”Wiener Schnitzel”
i anledningen af, at der lige har været den årlige Bierfest i Brovst, så laver vi vores helt anderledes fortolkning af denne ”ret”, hvor vi har taget udgangspunkt i de klassiske elementer der hører sig til –
dog på en HELT anderledes måde.

 

Pris pr. forret kr. 150,-


Forretterne serveres med dagens friskbagte brød,
samt smør og dagens pesto.


Hovedretter


Dagens friske fisk

serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fyldig fiskesauce smagt til med sommerens tørrede urter fra lokale haver,
toppet med sprødt og friske urter.

Hertil serveres dagens kartoffel.

 

Rosa stegt okse bavette

serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig okse sauce monteret med fløde og smagt til med sommerens tørrede urter fra lokale haver,
toppet med sprødt og friske urter.

Hertil serveres dagens kartoffel.

 

Pris pr. hovedret kr. 250,-


Dessert /ost


Brændt mazarinkage
toppet med afstemte elementer af fedme, syre og sødme.

(kan indeholde nødder)

 

Dagens 3 oste
med passende tilbehør, samt dagens ”brød”
som f.eks. sprød brød, kiks, knækbrød.

 

Pris pr. dessert/ost kr. 125,-


3-retters menu bestående af valgfri
forret, hovedret og dessert/ost

pr. kuvert kr. 400,-


Børnemenuer


Kød/fiske hovedret i ”børne størrelse”

Pommes frites og nuggets


Pris pr. børnemenu fra kr. 95,-

 

Dessert

Is med passende garniture.


Pris pr. dessert kr. 45,-




Kokkens 5-retters menu

bestående af appetizer, forret, hovedret, ost og dessert.

Pris pr. kuvert kr. 600,-


 Vores menu skifter ca. hver 4. uge afhængig af hvordan det lige passer ind med sæsonens råvarer,
samt selskaber osv.


Allergener/specielle behov bedes oplyses ved bestilling,
så vi kan give den bedst mulige oplevelse til alle.