Her kan du se billeder af de forskellige retter vi har serveret i tidens løb.
Øverst kan man se billeder af vores aktuelle menu.
Smør pocheret hummer
håndpillede koldt vands rejer, estragon/hvidløgsmayo, soya/teriyaki reduktion med drue gastrik og kefir, sprødt og friske urter
Vores MEGET anderledes fortolkning af en klassiker
Burger i nye klæder – en fantastisk ”ret”, som vi har fortolket til noget meget anderledes, dog med udgangspunkt i de elementer vi synes skal i en god burger.
Dagens friske fisk
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig fiskesauce smagt til med brombær og birkesirup, toppet med sprødt og friske urter.
Rosa stegt kalvefilet
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kalve sauce smagt til med estragon og hengemt essens af mørke bær, toppet med sprødt og friske urter.
Dessert fra de lokale haver
En utraditionel men dog fantastisk sammensætning af brombær ekstrakt, som er lokalt plukket af en ildsjæl med passion for fuldstændig enestående kvalitet og smag, syltet tomat fra egen have, Arla Unika fløde på 48%, ”marinerede” druer fra eget drivhus, toppet med sprødt efter dagens idé.
Dagens 3 oste
med passende tilbehør, samt dagens "brød" som f.eks. sprød brød, kiks, knækbrød
Caviar
med sprøde elementer
Dansk sorthummer
med kefir sauce, citron perler og sprød ost
Stegt foie grais
med syrlig æble og kraftig glace
med sprøde rejechips
Letrøget perlehøne
med urtecreme, syltede rødløg og Vesterhavsost
serveret på sprøde chips
Brunet smørconfiteret hvid fisk
med håndpillede koldtvands rejer, urtecreme og sprødt
Hvid fisk
med håndpillede koldtvandsrejer, lemoncurd, urte creme, sprød ost og urter
Serranoskinke
med trøffelcreme, syltede rødløg og sprødt
med pinjekerne puré, sprødt og friske urter
med håndpillede koldtvands rejer, urtecreme, sprødt og friske urter
Reje chowder
toppet med syltede løg, sprødt efter dagens kreative påfund, samt friske urter
Cowboy toast
nyfortolkning af en go' gammel klassiker
Langtidsmodnet serrano skinke
med trøffelcreme, røget tomatcreme, sprødt og friske urter
Stegt og rimmet hvid fisk
med muslingecreme, lemoncurd, vindrue kompot, håndpillede koldt vandsrejer, sprød ost og frisk karse
Rillette af dansk velfærds gris
med hvidløgsmayo, røget barbeque creme, syltede rødløg, sprød toast og frisk karse
Koldrøget laks
med Granny Smith æble, stjerne anis/dild creme, toppet med sprødt og friske urter
Røget and
med kastanje, timian/bagt hvidløgscreme, kanel, sprødt og friske urter
Røget makrel
med smag af jul
Flæskesteg i nye klæder
fortolket til en kold forret
Koldrøget laks af højeste kvalitet
med miso mayo, syltede rødløg, urtecreme, sprødt og friske urter
Jordskokkesuppe
med ristet panchetta, syltet græskar toppet med sprødt og friske urter
Varmrøget torsk
med lime creme, hindbær/hvidløgsmayo, håndpillede koldt vands rejer, syltede rødløg, toppet med sprødt og friske urter
Røget perlehøne
med sesam/urte creme, soya/blåbær mayo, dagens sylt, toppet med sprødt og friske urter
Reje rillette med hvid fisk efter fangst
med yuzu mayo, blodappelsin/urte creme, sylt efter dagens kreative idé, toppet med sprødt og friske urter.
Carnhed's fortolkning af "carpaccio"
med miso mayo smagt til med tomat og timian, bær creme, urte/lime gastrik, toppet med sprødt og friske urter.
Røget smørmakrel
med vanilje/urte creme med bær, pinjekerne puré, tranebær coulis, toppet med sprødt og friske urter
Dagens kreative forret med kalv i fokus
med hvidløgsmayo smagt til med timian, bær creme, lime/kørvel gastrik, toppet med sprødt og friske urter
"Mosaik" af koldrøget laks og torsk
med håndpillede koldtvandsrejer, ramsløgs creme, jordbær/urte gastrik, toppet med sprødt og friske urter
Dagens kreative forret af noget med vinger
vi lader kreativiteten få fri leg og kan sige så meget, at den kommer til at smage af forår
Bresaola fra Rævhede
med trøffelmayo, gastrik af lime og kørvel, friteret skræller af lilla gulerod og friske urter
Koldrøget lakse "tatar"
rørt med "sort hummer" fra Limfjorden, hertil passende tilbehør af cremer, syre og sprødt
Vores helt anderledes fortolkning af "stegt flæsk med persillesovs"
Vi har taget udgangspunkt i en elsket klassiker, og sammensat smageneog elementerne herfra til en ny fortolkning efter vores kreative ideer
Vores fortolkning af "ristet hotdog"
En "ret vi alle kender og elsker, dog fortolket på en helt ny måde
Vores "sommerfortolkning" af Gazpacho
toppet med pocheret torsk, ramsløg, sprødt og friske urter
Kraftig hummer chowder
"hummer bisque" med rejer, torsk og hummer, toppet med sprødt og friske urter
"Hønsesalat på ananasring"
Vores fortolkning af en klassiker man kender, men højest sandsynlig på en anderledes måde
Vores MEGET anderledes fortolkning af ”rugbrød med makrel i tomat”
varmrøget smørmakrel med tomat creme, lemon curd, syltet agurk, sprødristet rugbrød og friske urter
"Bøfsandwich med det hele"
sprødstegt kød, nyfortolkning af sennep, ketchup og remoulade, creme af "brun sovs", syltet rødløg, glaseret rødbede, dehydreret løg, crumble af sprødbagt brød og friske urter
Varmrøget smørmakrel
soyamayo, lemon curd, sprødt og friske urter
Carnhed's nordiske fortolkning af carpaccio
gravad og hårdt stegt kalveinderlår, urte mayo, dagens gastrik, sprødt og friske urter
"Mosaik" af gravet torsk og koldrøget laks
med kørvel og dild mayo, dagens syrlige element, sprødt og friske urter
Vores MEGET anderledes fortolkning af "millionbøf"
En klassiker på de flestes bord til aftensmad, dog fortolket på en helt anderledes måde
Nye danske økologiske hvide asparges fra Naturbruget Tranum
Pocheret hvide asparges, håndpillede koldt vands rejer, vores svar på en asparges ”Mousseline sauce” med ramsløg, toppet med sprødt og friske urter
Vi sætter igen aspargesen i fokus, da de fortjener det, og har lavet en helt anderledes fortolkning af tartelet med høns i asparges. Alle de velkendte elementer vil være der, dog i en helt anderledes udgave
Brunet smør confiteret hvid fisk i sæson
toppet med håndpillede koldt vands rejer, vores fortolkning af "beurre blanc", bær coulis, pinjekerne/nødde puré, sprødt og friske urter
med estragon mayo, teriyaki/soya gastrik, syltede rødløg, sprødt og friske urter
soya mayo, urte-gastrik, sprødt, friske urter
Nordisk inspireret carpaccio
trøffel mayo, urtecreme, syltede rødløg, sprødt, friske urter.
Kalve Onglet
med garniture fra Naturbruget Tranum, kalve glace, sprødt og urter
Okse mørbrad
med garniture fra Naturbruget Tranum, okse glace, sprødt og friske urter
Rosastegt Okse Bavette
Iberico gris
med garniture fra Naturbruget Tranum, kraftig grise glace, sprødt og urter
Kalv
med garniture fra Naturbruget Tranum, fiske sauce smagt til med Gammel Knas og urter fra egen have og toppet med sprødt, samt friske urter
Okse Bavette
med garniture fra Naturbruget Tranum, okse glace, sprødt og urter
med garniture fra Naturbruget Tranum, fiske sauce smagt til med tomat og urter fra egen have og toppet med sprødt, samt friske urter
Go' gris
Langtidsbraisseret kalvespidsbryst
med garniture fra Naturbruget Tranum, kalve glace smagt til med Madagascar peber og toppet med sprødt, samt friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste udbud fra Naturbruget Tranum, fiskesauce smagt til med kardemomme og røg, toppet med sprødt og friske urter
Flæskesteg med sprøde svær
serveret med dagens garniture af det friskeste udbud fra Naturbruget Tranum, vores udgave af en flæskestegssauce, toppet med sprødt og friske urter
med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, juleinspireret fiskesauce toppet med sprødt og urter
Rosastegt andebryst
med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig andesauce smagt til med ribs, appelsin og mørk chokolade toppet med sprødt og friske urter
med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fiskesauce smagt til med miso ekstrakt og dild toppet med sprødt og urter
Langtidsstegt oksefilet af Jersey kvæg
med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig glace smagt til med trøffel og dagens gastrik toppet med sprødt og urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fiskesauce smagt til med teriyaki og hummer, toppet med sprødt og friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig glace smagt til med trøffel og blåbær, toppet med sprødt og friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fiskesauce smagt til med estragon og "karamel", toppet med sprødt og friske urter
Rosa stegt mørt ungkvæg af høj kvalitet
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig glace smagt til med hindbær/honning gastrik, toppet med sprødt og friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fiskesauce smagt til med rejefond og "bær", toppet med sprødt og friske urter
Okse onglet
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig okse glace smagt til med dagens gastrik og røg, toppet med sprødt og friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fiskesauce smagt til med ny høstet estragon fra egen have, toppet med sprødt og friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig glace af gris smagt til med trøffel og dagens gastrik, toppet med sprødt og friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fiskesauce smagt til med hummer fra Limfjorden og mynte fra egen have, toppet med sprødt og friske urter
Bavette af okse
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig okse sauce monteret med fløde og estragon fra egen have, toppet med sprødt og friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, sommer inspireret fiskesauce smagt til med tomat og kørvel, toppet med sprødt og friske urter
Kalvefilet
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig kalve glace smagt til med dagens gastrik og trøffel, toppet med sprødt og friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fiskesauce smagt til med rå kakao og dild, toppet med sprødt og friske urter
Oksemørbrad af Jersey kvæg fra Himmerland kød
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, okse glace smagt til med trøffel, rå kakao og dagens gastrik, toppet med sprødt og friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig fiskesauce smagt til med høns, tranebær og æble, toppet med sprødt og friske urter.
Kalv af rigtig go' kvalitet
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig kalve glace smagt til med reduktion af rødbede, toppet med sprødt og friske urter.
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig fiskesauce smagt til med muskatnød og hengemt estragon, toppet med sprødt og friske urter.
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig glace af gris smagt til med trøffel og dagens gastrik, toppet med sprødt og friske urter.
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fiskesauce smagt til med ramsløg og dagens kreative gastrik, toppet med sprødt og friske urter
Okse bavette
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig okse sauce monteret med smør og fløde smagt til med dagens kreative gastrik, toppet med sprødt og friske urter
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fyldig fiskesauce smagt til med rosmarin, tomat og modnet ost (ikke en dominerende smag), toppet med sprødt og friske urter
Rosa stegt kalv
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kalve sauce smagt til med æble gastrik og en vanvittig god ahorn sirup, toppet med sprødt og friske urter.
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig fiskesauce smagt til med soya og æble, toppet med sprødt og friske urter
Okse
serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, kraftig okse glace smagt til med trøffel og dagens gastrik, toppet med sprødt og friske urter
Hvid chokolademousse
med bærkompot og sprød brownie
Panna Cotta
med lemon curd, bærkompot, chokolade crumble og frisk kørvel
Sensommer rabarber fra Naturbruget Tranum
med lakrids is, syltede rabarber, drue fra egen have, chokolade crumble og brændt mælkechokolade med saltet karamel
Jeanettes kreative dessert
med citronfromage, bær kompot, crumble af sprød cookie, perler af blodappelsin og ristet hasselnød
solbær is med sød lemoncurd, stykker af brownie, hakket daim, ristet hasselnød og rose af marengs
Clementiner
med nelliker og kanelHvis noget minder om jul, så er det clementiner/appelsiner med nelliker.Her får I den oplevelse på en helt ny måde
Chokoladecreme
med sprød crumble og havtorn sorbet
Carnhed's fortolkning af brownie
med bær i variation, sprødt og is
Tonkabønne/chokoladecreme
med bær i variation, urte crumble af sprød chokolade og nødder, og "is" efter dagens kreative idé
Påske overraskelse
hvid chokolademousse, lemon curd, skovbærskompot og brændt hvid chokolade
Rabarber i variation
med passende sammensætning af sødme, syre og sprødt
Nye danske jordbær i variation
sammensat med dagens passende tilbehør af sprødt, blødt og ”fedme”
Lokale brombær og danske æbler i harmoni
brombær suppe med double cream fløde (48%), frisk æble, sprød crumble og chokolade
Pære
brud af brownie, creme anglaise, frisk pære, crumble af sprødristede nødder og brændt hvid chokolade, toppet med "sne" af hvid chokolade
Vores fortolkning af "Bondepige med slør"
Kort forklaret, en anderledes fortolkning af "gammeldags æblekage", hvori der også indgår rugbrød
toppet med dagens passende sommerlige elementer, der passer til ”vind og vejr”.
Vores meget anderledes fortolkning af "Københavnerstang"
vi har taget udgangspunkt i de smage/elementer der er, og fortolket dem til noget anderledes